Om dette arrangement

Lokalitet
Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus
Ved Kirken 4
4500 Nykøbing Sj
Danmark
Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
-nothing-
Diverse

Snak & æd: Brug det hele - dogmemad

02.11.18
BOK og NCLF introducerer et nyt koncept: "Snak & æd" – fire aftener henover efteråret i de lokale fødevarers tegn med folkekøkken og underholdning. Denne gang med besøg af FødevareBanken.

Om aftenen 
Fredag d. 2. november rykker vi til Egebjerg Kultur- og Forsamlingshus. Her er emnet dogmemad og det at bruge alt fra vores fødevarer og ikke kun dele af dem.

Aftenens menu vil kredse om alternative udskæringer og hele grøntsager, fremfor kun de typiske råvarer vi ser og bruger i køkkenet. Folkekøkkenets mad bliver serveret kl. 18. Og den efterfølgende underholdning, der ligeledes handler om at få brugt vores råvarer med omtanke, begynder kl. 19. Vi får besøg af FødevareBanken, der fortæller om madspild og om at bruge fødevarer med omtanke. FødevareBanken er en frivillig organisation,i København og Aarhus, der bekæmper og stopper madspild samt giver gratis måltider til socialt udsatte og hjemløse.

Om ”Snak & æd”
BOK, Odsherred Bibliotek, Borgerservice og Kulturhuse, samarbejder med NCLF, Nordisk Center for Lokale Fødevarer, om fire aftenener henover efteråret i de lokale fødevarers tegn. En aften består af folkekøkken med lokale råvarer og efterfølgende underholdning – alt sammen indenfor et forudbestemt tema.

Kl. 18.00 er der folkekøkken. En ret koster 65 kr. 

Kl. 19.00 er der underholdning.