Et hjem i verden

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Tickets
Billetsalg lukket
Diverse

’Et hjem i verden” – første arrangement i ”at være hjemme”

19.11.15
<p>Filmen &rdquo;Et hjem i verden&rdquo; er en rørende film, der giver indsigt i, hvad det vil sige at leve i Danmark som barn af asylsøgere. Varighed: 58 min.</p>

Filmen ”Et hjem i verden” er en rørende film, der giver indsigt i, hvad det vil sige at leve i Danmark som barn af asylsøgere. Filmen danner udgangspunkt for en storstilet event torsdag 19. november kl. 19, hvor samtlige landets biblioteker kan deltage i en landsdækkende begivenhed med asylproblematikken som tema.

Om filmen
"Et hjem i verden". Instruktion: Andreas Kofoed, Danmark, 2015. Varighed: 58 min.
10-årige Magomed og hans klassekammerater på en dansk specialskole for asylsøgere lever en svær tilværelse, hvor de er låst mellem risikoen for hjemsendelse og muligheden for et nyt liv i Danmark. Filmen giver et intimt og sårbart portræt af en gruppe børns midlertidige hverdag, og et indblik i deres forsøg på at balancere mellem en fortid fyldt med traumer og en nutid med danske børnesange og fodbold.

Om eventen
"Et hjem i verden - film & debat". Filmen vises simultant på landets folkebiblioteker torsdag 19. november kl. 19.
I Odsherred har vi valgt at starte allerede klokken 18:00 med fællesspisning for alle dem der vil deltage med en ret til en fælles buffet – og en fælles snak om det ”at være hjemme i Odsherred”, ligegyldigt om du bor her fast, eller blot er her en gang imellem og om du kommer fra Hjørring, Odsherred, Syrien, Pakistan eller Canada – eller et sted derimellem.

Adgangsbillet
Din adgangsbillet er, at hver gruppe der kommer, eller du selv hvis du kommer alene, medbringer en ret til 2-4 personer til vores fælles buffet.
Vi åbner dørene klokken 18:00. Drikkevarer kan købes på stedet.

Du kan også vælge blot at komme til filmen klokken 19:00. Billetten er gratis, og kan hentes her på siden eller bibliotekerne i Vig, Asnæs og Nykøbing.
Du kan også bare møde op på dagen, men så må du gerne sende en melding til Mette Mathiasen på metma@odsherred.dk om antal.

Arrangementet er åbent for alle.