Om dette arrangement

Lokalitet
Pakhuset
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj
Danmark
Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
-nothing-
Din torsdag i Pakhuset

Danseaften med Johnny and the heartbeats

01.11.18
Det bliver en glad danseaften med de bedste numre fra 60’erne og deromkring når Johnny and the heartbeats giver den gas til "Din torsdag i Pakhuset".

Johnny & the Heartbeats har taget danseskoene på og leverer musik til en glad aften, hvor begejstringen for musikken og livsglæden i almindelighed er i højsædet.

Bandet har gennem de sidste 30 år spillet overalt - fra små caféer til Falkonér Centret, ligesom de har turneret på de amerikanske baser på Grønland og i klubber og dansesteder på Færøerne og spillet på Malmø-festivalen flere gange. Det er også blevet til medvirken i et par TV-udsendelser og en enkelt film.

Musikken består af de bedste numre fra 60’erne og deromkring med sange af så forskellige kunstnere som: Beach Boys, Van Morrison, Bill Haley, The Seachers, Lynard Skynard, Simon og Garfunkel, Beatles, The Byrds, Neil Young, Fleetwood Mac, Eric Clapton, The Temptations samt Crosby, Stills & Nash - og så supplerer de repertoiret med numre de synes passer ind i stilen - f.eks. Gary More, Peter Gabriel, Paul Simon.

Inden bandet går på scenen kl. 19.00 er der folkekøkken kl. 18.00.